Telefonszámunk: 06-20/232-72-02

Cím: Budapest XII. Márvány u. 40

Nyitvatartás: H-V: 08:00-22:00

Rólunk

Üdvözöljük a City Sun Szolárium Stúdió Honlapján!

Budapest, XII. kerületében a Márvány utca 40. szám alatt található szolárium stúdiónk.

Kultúrált, barátságos környezetben, hangulatban, udvarias, szakszerű kiszolgálás mellett élvezhetik vendégeink a barnulás örömeit!

Az év minden napján 07.00 órától -23 óráig várjuk csúcsminőségű gépeinkbe a barnulni vágyó vendégeinket.

A Citysun szolárium stúdiónk mindig a minőséget, megbízhatóságot fogja képviselni, melyre garancia az ERGOLINE gépeink és személyzetünk munkája is.

A vendégtérbe belépve a környék igényeinek megfelelően, gyönyörűen kialakított üzlethelyiséggel, magas szintű szolgáltatással találkoznak vendégeink.

Stúdiónk Budán, a legjobban felszerelt Ergoline szolárium gépekkel rendelkezik! 4 db Ergoline Prestige fekvőgéppel és 2 db állógéppel szolgálja ki szolizni vágyó leendő és törzsvendégeinket.

Üzletünk Budán található, a Márvány utca 40. szám alatt, az Alkotás utca és az Ugocsa utca közötti részen, az Alkotás utcától körülbelül 50 méterre.

Szolárium Stúdiónkban a klímatizálás miatt, nyáron a legnagyobb melegben is kellemes, hűvös, friss levegő van. Ugyanez elmondható a gépeinkről, ahol azt a hőfokot is beállíthatod, amit Te szeretsz barnulás közben.

Üzlethelyiségünket, gépeinket, kabinjainkat egyaránt maximális higiénia jellemzi.

Olyan fertőtlenítőszereket használunk, amik környezetbarátok és nem okoznak problémát a vendégeink számára!

Széles választékban találhatóak nálunk szolizás előtti, és utáni krémek. A szolizás előtti krémek nagyon hasznosak a bőrünknek, mert hidratálnak, természetes olajokat és zsírokat tartalmazva ápolják bőrünket és barnító tartalmuk tartósabbá teszi barnulásunkat. Bővebben a krémeink menűpontban.

Üzletünkben üdítőket, ásványvizet, gyümölcsleveket, stb. is megvásárolhatsz.