Telefonszámunk: 06-20/232-72-02

Cím: Budapest XII. Márvány u. 40

Nyitva tartás: 7h-23h

Szolárium gépeink

Ergoline szolárium gépek

Essece 440 szolárium gép

City Sun szolárium stúdiónkban a világon a legmagasabb színvonalat képviselő Ergoline szolárium gépeket használjuk. 4 db Ergoline Prestige 1400–as fekvőgép és 2 db állógépünk áll vendégeink rendelkezésére. Ha kipróbálod gépeinket, csak hozzánk fogsz járni szolizni!

Az Ergoline gépparkunk a minőséget képviseli és a 0.3-as csövekkel és gépeink szolgáltatásaival minden vendégünk igényeit ki tudjuk elégíteni.

A leghatékonyabb barnulást 12-15 perces szoláriumozással érik el vendégeink. Lásd a "szolárium használata" menüpontban.

Szolárium gépeink a mai kihívásoknak, igényeknek teljesen megfelel. Az Ergoline gépparkjának legjobb, legtöbb szolgáltatással rendelkező, csúcskategóriás gépeivel rendelkezünk. Mindenki próbálja a legrövidebb idő alatt a legbarnább színt elérni. Nem győzzük hangsúlyozni a szolárium csövek cseréjének fontosságát! Ez az, ami legfőképpen megkülönböztet minket más szolárium szalonoktól.

Mi a minőség és a biztonság elkötelezett hívei vagyunk, ezért a gépeinkben lévő szolárimcsövek cseréjét, számitógépünk vezérlésén folyamatosan követve mindig időben elvégezzük.

PRESTIGE 1400

Az Ergoline Prestige 1400 az Ergoline új luxus osztályának zászlóshajója! A lenyűgözó LED Light Show és a páratlan design már az első pillanatban elvarázsolja a vendégeket. Már szériakivitelben full extra felszereltségű kivitel. Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma és 3D Sound garantálnak összehasonlíthatatlan komfortérzetet barnulás közben.

Az új Control Centerrel és NFC Connect-tel az Ergoline Prestige 1400 magasra helyezi a mércét a komfort és kényelem terén. De a barnítóteljesítménye is egészen egyedülálló az Intelligent Performance-nak köszönhetően.

Szoláriumcsöveinkről bővebben a szolárium csövek menüben olvashatsz!

A szolárium csövekről

Szolárium csövek

Az Ergoline képviselet gyári szoláriumcsővei kb. 650 óra használatnál is még jó barnító képességgel bír. Mivel stúdióinkban számítógépes vezérléssel működtetjük gépeinket, így percre pontosan nyomon tudjuk követni az eltelt használati időt. Minden csövet 450 óránál gyújtókkal együtt garantáltan cseréljük. Így vendégeink számára a csövek minősége mindig azonos és garantált. Stúdiónkban mindig vannak CSŐCSERÉS GÉPEK!

Előnyei:

  • nem károsítja a hámréteget
  • leégés mentesen barnít
  • pigmentek lassabban fejtik ki hatásukat, de tartósabb lesz a barnulásod
  • természetesebb színt eredményez
  • nem öregíti az arcbőrt
  • károsító hatása nincs
Szolárium kabinok

Mai világunkban mindenki többet igyekszik gondoskodni egészsége megőrzéséről.

Nálunk ezt megteheti, mivel az Ergoline gépeink és szoláriumcsőveink szabványoknak megfelelnek és gépeinket karbantartását csak az Ergoline cég Magyarországi képviseletének szerelői végzik.

Olvasd el Gépeink menüpontot! Tájékozódj szolárium gépeink szolgáltatásairól!