Telefonszámunk: 06-20/232-72-02

Cím: Budapest XII. Márvány u. 40

Nyitvatartás: H-V: 08:00-22:00

Biztonságos barnulás

Mit kell tudni a biztonságos barnulásról?

A biztonságos barnulást sokan másképp értelmezik. 10-20 évvel ezelőtt vendégeink korlátlan ideig barnultak, nem vettek tudomást a csövek minőségéről, UV A és B sugárzásáról stb.

Ma már nagyon sokan vannak azok a tudatos szoláriumba járók, akik tudják milyen minőségű gépekbe fekszenek be és szoláriumcsöveik megfelelnek a mai szabványoknak az egészségünk megvédése érdekében.

Az Unió szabályozza az úgynevezett súlyozott erytherm értéket a szolárium csöveknél, melynek az a lényege, hogy hogyan lehet leégés nélkül szoláriumozni azt figyelembe véve, hogy bőrünknek minél több ideje legyen felkészülni a sugárzásra.

Ezt az értéket 0,3 W/ nm-ben maximalizálták. Erre a csőtípusra tehát több szempontból is célszerű áttérni. A bőr számára is több időt ad, hogy védekezni tudjon. Ezért van az, hogy a felépített barnaság tovább tart és teljesen más természetes színt eredményez. A végeredmény, tehát háromszor több idő a pigmentek újraképzéséhez háromszor annyi pigmentet jelent, mely leégés veszélye nélkül barnulhat.

Üzleteinkben természetesen már az új 0,3-as szolárium csöveket használjuk. A vendégeink visszajelzése abszolút pozitív, véleményük szerint ugyanazt a barnaságot érik el az új csövekkel, csak annyi különbséggel, hogy 1-2 nap múlva látszódik meg arcukon, testükön a TELJES barnulás. Ez azért van, mert az egészségesebb, 0.3-as csövek barnító hatása a pigmenteket ebben az esetben lassabban ösztönzi bőrünket a barnulásra. Mi ezt hívjuk egészséges barnulásnak.

Előnye:

  • nem károsítja a hámréteget
  • leégés mentesen barnít
  • a pigmentek lassabban fejtik ki hatásukat, de tartósabb lesz a barnulásod
  • természetesebb színt eredményez
  • nem öregíti az arcbőrt

Mai világunkban mindenki többet igyekszik gondoskodni egészsége megőrzéséről.

Nálunk ezt megteheti, mivel az Ergoline gépeink és szoláriumcsőveink a szabványoknak megfelelnek és gépeink karbantartását csak az Ergoline cég Magyarországi képviseletének szerelői végzik.

Mai világunkban mindenki többet igyekszik gondoskodni egészsége megőrzéséről.

Olvasd el Gépeink menüpontot! Tájékozódj szolárimgépeink szolgáltatásairól!