Telefonszámunk: 06-20/232-72-02

Cím: Budapest XII. Márvány u. 40

Nyitvatartás: H-V: 08:00-22:00

CSŐCSERE !!!! Már 3 gépünkben cseréltük csöveket! / 3.-4.-5 fekvő gépegben/Gyere be a szolinkba és válaszd ki a bőrtípusodhoz legjobban barnító szoligépedet és krémedet!

Kellemes barnulást kívánunk vendégeinknek!
Üzletünk a XII. kerületben a Márvány utca 40. található. Stúdiónk szeretné kiszolgálni az egészségesen barnulni vágyók igényeit. Nagy figyelmet fordítunk üzleteinkben arra, hogy az újonnan vásárolt gépeinkben kizárólag az EU szabványoknak megfelelő optimalizált szolárium csöveket használjunk . Szakszervizelést és csőcseréket is Magyarország hivatalos Ergoline képviseletével végeztetjük.

Stúdiónk a környék igényeinek megfelelően magas szintű szolgáltatásaival, világszínvonalú gépeivel, csöveivel Budapest Szalonjai között is a legjobb!

Szolárium stúdiónk nyáron, a legnagyobb forróságban is hűvös, friss környezetben, klimatizált üzlethelyiséggel és ami nagyon fontos, klimatizált gépekkel várja kedves vendégeit.
Szakképzett személyzetünk, segít neked abban, hogy a szoláriumozáshoz melyik gépbe, hány percre feküdhetsz be és milyen szoláriumkrémet használj a tartósabb barnuláshoz és a hidratáláshoz.
Várunk !
HA EGYSZER MÁR SZOLIZTÁL NÁLUNK NEM KELL UTÁNA GONDOLKOZNI , HOGY MELYIKBE MENJ LEGKÖZELEBB !

CITY SUN TEAM